Ögonlaser – LASIK

April 2020
Under rådande omständigheter vill vi gärna bistå våra patienter med ett erbjudande för en tillfällig prissänkning till 20000 kr för båda ögon på alla laserbehandlingar som utförs på kliniken. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och kommer att gälla i sex månader fr.o.m 200420. Alla behandlingar utförs i helsteril miljö med laserutrustning som kännetecknas av extrem precision och säkerhet.

Ögonlaser
Ögonlaser innefattar ett flertal olika metoder för att, med hjälp av laser, åtgärda synfel. Alla synfel kan korrigeras men av olika skäl passar inte en metod alla människor.
För dig som är yngre än 45 år rekommenderar vi en passande ögonlaserbehandling. Är du 45 år eller äldre passar en annan typ av ögonoperation bättre.

En ögonlaseroperation är ett smärtfritt sätt att korrigera sitt synfel på. I många fall kan du behandlas på förmiddagen, gå hem på eftermiddagen och ha näst intill full syn på kvällen. Novius Ögonklinik arbetar med den senaste tekniken för bästa effekt och minimalt med besvär efteråt. Går du i skolan eller arbetar behöver du inte tänka på att sjukskriva dig, i de flesta fall är du tillbaka i vardagen redan dagen efter.

Våra behandlingsmetoder
På Novius ögonklinik erbjuder vi ett flertal olika metoder för att korrigera ditt synfel, både med laser och andra metoder.
När det kommer till ögonlaser arbetar vi främst med inLasik (FS Lasik), men i de enstaka fall då detta inte är att rekommendera finns det alternativa metoder att vända sig till.

Kom i kontakt med oss!

Vill du ha mer information fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.